Workshop

The following will be stated in Dutch because we only deliver in the Netherlands and Belgium

We ontwikkelen en crowdfunden nieuwe producten in de Workshop. Dit is dé plek waar gruwelijke merchandise en fancy accessoires het levenslicht zien. Crowdfund en pre-order producten om ze tot leven te wekken, en wees één van de eerste die het nieuwe product ontvangt!

Workshop

The workshop is currently only available within The Netherlands and Belgium.

We ontwikkelen en crowdfunden nieuwe producten in de Workshop. Dit is dé plek waar gruwelijke kleding en fancy merchandise het levenslicht zien. Crowdfund en pre-order producten om ze tot leven te wekken, en wees één van de eerste die het nieuwe product ontvangt!

Nu in ontwikkeling

Mondkapjes

Nu in ontwikkeling

Mondkapjes

LET OP: Pre-orderen is niet meer mogelijk.

Voor hen die net wat unieker willen zijn dan de rest. Voor de leeuwen die dagelijks onderweg met ons blijven roaren, maar dan wel veilig. Dutchies style! Roar with us en val op met dit Dutchies-oranje mondkapje. Na een gebruiksduur van 8 uur was je het mondkapje op 60 graden tot wel 25 keer en maken ze eenmalige mondkapjes overbodig. Een stuk duurzamer dus!

  • 3-laagse filter filtert 90% van de ingeademde lucht
  • Wasbaar tot wel 25 keer op 60 graden
  • Materiaal: 100% polyester

LET OP: Dit betreft een pre-order! Verwachte levertijd is afhankelijk van wanneer het minimale aantal pre-orders wordt behaald. Onze mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en hebben geen CE-keurmerk. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het reizen in openbaar vervoer.

Pre-sale vanaf:

€10

Normale prijs:

€12,50

Voortgang pre-orders tot volgende productie: 100%